Kukuruz 2023

Ovaj je sijan 23.3.

ztczAFr.jpg

Uzivo skoro.Naizgled obican dan i obicno prskanje kuruza . Odgledati do kraja . Tako je ove god ovo je jos i dobro.

Video nemojte lajkovati i sabskrajbovati. Prava nisu zasticena

Poslednja izmena:
Moje iskustvo sa DKC 5031, zasticen sa Acceleron ellite,presejan posle suncokreta.
Nicanje da ne kazem 100%, ali tu je i jos bitnija stvar ne napada ga nista, a na suncokretu su vrane i golubovi pravili haos plus malo i zicar.

Zbog čega dobija modro ljubičastu boju, da li možda jer je prskano pre onog zahladjenja i kiše pa fitotoksičnost radi svoje (plamen+talisman puna doza) ili mu fali nešto

Zbog čega dobija modro ljubičastu boju, da li možda jer je prskano pre onog zahladjenja i kiše pa fitotoksičnost radi svoje (plamen+talisman puna doza) ili mu fali nešto
Pionir 9911 svake godine kod svih poznanika ima tu boju.
Momo ti si barem uspio da posijes, znam dosta ljudi kojima je ostalo i po 10ha sto nisu mogli da pripreme, a ne mogu jos uci u njive zbog vode..

Pionir 9911 svake godine kod svih poznanika ima tu boju.
Momo ti si barem uspio da posijes, znam dosta ljudi kojima je ostalo i po 10ha sto nisu mogli da pripreme, a ne mogu jos uci u njive zbog vode..
9911 i nije toliko koliko je p164 znači nebi trebalo biti problema prvu godinu sejem pionirove do sada nisam imao problema sa ZP i BC hibride

kod mene svake godine 9911 mora da ima po neki struk ljubicast to mu je zastitni znak

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

@miksan
Kod Ljubiše u polj. apoteci. I prošle godine sam tamo uzeo, pa nije bilo problema. I P0164 slabije nikao, sklop 80%.
Ispratiću još nekoliko dana da li će nešto nići, ali verovatno ide presevanje.

Послато са DN2103 помоћу Тапатока
Niklo oko 92-93% nesto izvadili fazani. Iza stocne pijace apoteka, gde si mi reko da ima pre neku godinu pionira.
Jeste bilo sitno seme ali je lepo niklo.

Ja sad bio da presejem pola hektara jednu parcelu,papagaji pola od posejanog povadili,dosta biljaka iscupali lezi kukuruz onako na zemlji osusen ....posejao ponovo kukuruz jer suncokret bi bilo duplo gore stanje.

Monsun obrisao sve kao sa gumicom sa prvom polovinom doze, danas druga polovina prskam nema travke kukuruz u 7 listu od mene toliko, mozda ako kupim spartac u rumi na vasaru ospartam, uhvatila se kora

Nazad
Vrh