MOMOSARIC
Član
Ovaj je sijan 23.3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pionir 9911 svake godine kod svih poznanika ima tu boju.Zbog čega dobija modro ljubičastu boju, da li možda jer je prskano pre onog zahladjenja i kiše pa fitotoksičnost radi svoje (plamen+talisman puna doza) ili mu fali nešto
9911 i nije toliko koliko je p164 znači nebi trebalo biti problema prvu godinu sejem pionirove do sada nisam imao problema sa ZP i BC hibridePionir 9911 svake godine kod svih poznanika ima tu boju.
Momo ti si barem uspio da posijes, znam dosta ljudi kojima je ostalo i po 10ha sto nisu mogli da pripreme, a ne mogu jos uci u njive zbog vode..
Imam i ja jos 20Pionir 9911 svake godine kod svih poznanika ima tu boju.
Momo ti si barem uspio da posijes, znam dosta ljudi kojima je ostalo i po 10ha sto nisu mogli da pripreme, a ne mogu jos uci u njive zbog vode..
Niklo oko 92-93% nesto izvadili fazani. Iza stocne pijace apoteka, gde si mi reko da ima pre neku godinu pionira.@miksan
Kod Ljubiše u polj. apoteci. I prošle godine sam tamo uzeo, pa nije bilo problema. I P0164 slabije nikao, sklop 80%.
Ispratiću još nekoliko dana da li će nešto nići, ali verovatno ide presevanje.
Послато са DN2103 помоћу Тапатока