Darko Dren
Član
42 ara i 87.5 metara kvadratnih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Advisio i Adnano,jesu li to novi hibridi ili ne? Ako nisu,jesi li ih sejao do sad i kakvi su?Pioneer 9300, 0217, 0412, 0710, KWS Kolegas, Advisio i Adnano.
ja ga prosle godine prvi put sejao i pokazao se kao pouzdan hibrid,lep koren ima krupno zrno a bogami i prinos mu je bio odlican.. ja svake godine 9911 uzimam bez njega ne idem nikako@Paracinac88, kako se pokazao Pionir na našem slabijem zemljištu u Pomoravlju? Uzeo bih P0164 da probam, jel imaš još neki hibrid kao predlog?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Advisio je od prošle godine, Adnano od ove. Nisam ih do sad sejao.Advisio i Adnano,jesu li to novi hibridi ili ne? Ako nisu,jesi li ih sejao do sad i kakvi su?
pa i 9911 je bio isto takav,jbg sve mi kukuruz bio pored kanala tako da nije bilo suse za njegaDobro, on je bio odlican, kakvi su ti bili ostali??
Probaj KWS Konsens.Ja sam ga imao dok sam brao kukuruz,odličan je.Људови, можда чудно питање: има ли за препоруку неки неки хибрид за бербу у клипу, да није неки екстрем што се тиче необјашњивих варирања у приносу, влаге, круњења и слично, али да има... пази сад... фину масу шапурине? Изгледа ми да ћу морати да ставим на једну башту од три фртаља ланца нешто да би оставио кући да имам шапурина за потпалу, јер сваке године све више имам проблема да нађем да купим "змајевку" или две. А шапурина баш треба...