milos539
Član
Ja uzeo 1096 za berac na preporuku kolege sa foruma. Videcemo mada ne zavisi od nas... jel ga jos neko imao prosle godine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Darko na koje hibride je pala odluka?
Sejao sam usluzno prosle godine i na 28 i na 18...ako kazem da razlike velike u prinosu nije bilo?svako radi kako misli da je najbolje...ali kada zasusi...sve se dalje svodi na nijanse.Ove god ide setva na 25cm, do sada smo sejali na 21,5cm, a posto je veliki deficit padavina u poslednjim godinama, probacemo ovako. Zbog stocarstva vise bi mi odgovaralo da imam bolji prinos u susnoj god, nego li rekord u povoljnoj.
probam pa cemo videti, najbolji kukuruz prosle god je bio na njivama kod jednog paora kod koga je dosta redji sklop bio u odnosu na nas ostale, on kaze da nije planirao tako da seje, nego je sin nesto zajebao misli da je vozio brzo pa nije isejavalo dobro ali je ispalo super. on je imao oko 4tone po lancu, ostali od nista do 3 tone, uglavnom oko tonu, tonu i po po lancu.Sejao sam usluzno prosle godine i na 28 i na 18...ako kazem da razlike velike u prinosu nije bilo?svako radi kako misli da je najbolje...ali kada zasusi...sve se dalje svodi na nijanse.