obi
Član
Danas obišao kukuruze ove vrućine će ga završti biće vršaj u septembru. 9300 nastradao najviše opet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas isao autom, tu u okolini , ima kukuruza gdje nema vise ni jednog zelenog lista ,zreliji nego suncokreti , rekao bi losije nego prosle godine , nije svuda padalo a ova kisa od pre neki dan 40+ litara nekima vise nece pomoci.Kod nas u ataru ak bude ovako do kraja tjedna kako najavljuju moci ce se vrsiti vec od 01.09...
Strasno koliko je sazrio u 2dana...
Prosle godine sam ovrsio sav kukuruz do 02.09. a ove godine mislim do 05.09 ce biti isto sav skinut.....a dekalb cu vjerojatno sav pretanjurati, prazni klipovi, tj samo prakticki kočanj sa par zrna u šuški.....
Tj vec sad je skoro kasno i za brati beračem, vecina klipova visi prema dole
Kod nas ce u ataru definitivno biti losiji kukuruzi nego prosle susne godine -_-Danas isao autom, tu u okolini , ima kukuruza gdje nema vise ni jednog zelenog lista ,zreliji nego suncokreti , rekao bi losije nego prosle godine , nije svuda padalo a ova kisa od pre neki dan 40+ litara nekima vise nece pomoci.
i kod nas su nekim čudom nestaloOgled pionira. Bile postavljene table, sad ih više nema. Razlog neznam....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
To je hibrid fao 280 ili 320 zaboravio sam, za kasnu sjetvu je pogodanpa je zato u asortimanuŠta je onda poenta? Posejati gušće-uložiti više novaca da bi dobio na kraju isti rezultat.....