Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lepa ti mušemaProsao sam pored jedne parcele juce do glavnog puta i lomio jedan klip DKC-a 5092. Kad sam izbrojao redove 22 cela!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kineska silikonska umetnost!Lepa ti mušema
Ja mislio to ti fenla od traktoraKineska silikonska umetnost!
Могуће некада је свињогојство у Врбасу одкупљивало кукуруз са 28-30% влаге за ту супер силажу. Е то су биле паре сејао се само 677,702 и те касне сорте па још ако имаш везу, а веза била кило вињака и гајба пива за оне на узорковању па стиснеш корпу да дроби шапурике, а они зажмуре.Mozda za supersilazu - koncentrovanu silazu ?
prava stvar i naše razmišljanje,vrlo kratkoročno.Могуће некада је свињогојство у Врбасу одкупљивало кукуруз са 28-30% влаге за ту супер силажу. Е то су биле паре сејао се само 677,702 и те касне сорте па још ако имаш везу, а веза била кило вињака и гајба пива за оне на узорковању па стиснеш корпу да дроби шапурике, а они зажмуре.
Bolje da nisi napisao ovaj tekst jer se u njemu hvališ da si uzeo dobre pare na nepošten način.Могуће некада је свињогојство у Врбасу одкупљивало кукуруз са 28-30% влаге за ту супер силажу. Е то су биле паре сејао се само 677,702 и те касне сорте па још ако имаш везу, а веза била кило вињака и гајба пива за оне на узорковању па стиснеш корпу да дроби шапурике, а они зажмуре.