Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može ali sa dva žirantaBitno je da se pare obrcu, nekad plus a moze se i sa minusom zivjeti
Kws advicio imam prvu godinu, kakav ti se cini u odnosu na p9300 i kws kollegas?Kukuruzi kod mene na brdu. Setva 29.april. Bez osnovnog djubriva. Predsetveno 150 kg Urea i u 10-om listu 150 kg Kan-a rasipačem.
KWS Kolegas
KWS Advisio
Pioneer 9300
Kolega pa gde nadje tako mali upaljač
Kws advicio imam prvu godinu, kakav ti se cini u odnosu na p9300 i kws kollegas?
Kod nas su kukuruzi povaljani na mnogim njivama pa ne mogu bas usporedjivati kod sebe
@Darko Dren
Na koji razmak je sejan?
9889 slabije susu podnosi u fazi oplodnje naspram drugog sortimenta od pioneera. 9757 nisam zadovoljan nikao bio, kolegi je 0725 jalov ostao, 9889 podgorio strasno i znao pljesniviti. 0217 je izmisljen hibrid za mnoge sjemenske kuce medjutim vjetar ga rusi samo tako. 9241 je kolega imao sijao ga na 75000 biljaka po ha i curio tonu slabije po jutru te rekorsne godine naspram drugih hibrida. Promotor je rekao, da je preporuka da se on sije na 82 83 000 biljaka ja reko sta ako zasusiTaj 9300 je mocan i jako rodan, al ga vetar rusi lako. Isto tako i 9889.
Kad budem skidao odgled videcete nekoliko zanimljivih cinjenica koje ce predstavljati neki reper za izbor Pionir hibrida.
Šta je onda poenta? Posejati gušće-uložiti više novaca da bi dobio na kraju isti rezultat.....9889 slabije susu podnosi u fazi oplodnje naspram drugog sortimenta od pioneera. 9757 nisam zadovoljan nikao bio, kolegi je 0725 jalov ostao, 9889 podgorio strasno i znao pljesniviti. 0217 je izmisljen hibrid za mnoge sjemenske kuce medjutim vjetar ga rusi samo tako. 9241 je kolega imao sijao ga na 75000 biljaka po ha i curio tonu slabije po jutru te rekorsne godine naspram drugih hibrida. Promotor je rekao, da je preporuka da se on sije na 82 83 000 biljaka ja reko sta ako zasusi