MONTOYA
Član
Pratis marker kroz cev ili preko cevi?Ove godine sam kukuruz posejao na 22.5cm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pratis marker kroz cev ili preko cevi?Ove godine sam kukuruz posejao na 22.5cm.
Koliko cm si razvukao markir od prve brazde?Ove godine sam kukuruz posejao na 22.5cm.
Pratis marker kroz cev ili preko cevi?
175cm. (četvororedna sejalica)Koliko cm si razvukao markir od prve brazde?
Sent from my motorola one fusion+ using Tapatalk
To je bio valjak sa sjedistem i imao je neko drvo, ovi tockovi se prebacuju u transportni i radni polozaj tako da je najverovatnije bio konjski pa je dodato malo cijevi i unutra pijesak pa je dobio na tezini i prilagodjen je da ga traktor moze vuci, uglavnom radi posaoKoja je to masina na prve dve slike??
Nosi se od 2012 sa njom. Ona ima 1000 kg i semena stane oko 140-150 kg. Kad je napunim punu samo lagano sa kvačilom...Kako se IMT nosi sa njom?
Тако је, само бих рекао да треба мерити од средине трактора (од нишана) 280 цм (односно то је захват четвороредне сејалице). Јер, последња батерија нема везе са подешавањем маркера када се циља средина мада изађе на исто. Хоћу да кажем да је простије за рачуницу мерити од средине захват сејалице и нема грешке.175cm. (četvororedna sejalica)
Koliko je u procentima ili u dinarima jeftinije Rumunsko seme od Srpskog?Zavrsili sa setvom kukuruza prekjuce.
Sve ukupno oko 15% od ukupne povrsine koja se obradjuje. Hibrid standardno Dekalb i to 4943, 5031i 5092. Hteo sam i 5075 koji se pokazao dobro prosle godine ali trebao sam jos cekati da stigne ali vise nije bilo vremena za cekanje.
Seme Rumunsko, tretirali smo ga Gauchom jer nije bilo tretirano Acceleronom.
Zemlja je djubrena sa nesto manje djubriva od uobicajnog ali sta je tu je.
Jesenas 150 kg/kj NPK 3x15 a sada izmedju prvog i drugog prolaza poluteskom drljacom 6m jos 100 kg/kj Ureje!
Na svim parcelama pred usev je soja osim na jednoj parceli od 2,75 kj gde je bila psenica.
Nov je,svega 50-ak sati. Za sada nema nikakvih problema. Sto se tice snage u rangu je 577.Kako sluzi traktor? Ima li snage, kvarove..?