Peet
Član
Dovoljno kako bi ustanovili da nasi deru.Koliko je u procentima ili u dinarima jeftinije Rumunsko seme od Srpskog?
Zavisno od toga koji je hibrid u pitanju i troskova dok nije u dvoristu, ali tu negde od 30-40% jeftiniji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dovoljno kako bi ustanovili da nasi deru.Koliko je u procentima ili u dinarima jeftinije Rumunsko seme od Srpskog?
Ево и ја могу да посведочим о томе (и поверујем да је то заиста тако): јес' да је сунцокрет у питању, ал' "Неома" са румунском декларацијом ме је коштала 25к динара, а на пар других места, тражили су за ту исту "Неому" 32к динара.Zavisno od toga koji je hibrid u pitanju i troskova dok nije u dvoristu, ali tu negde od 30-40% jeftiniji.
Bolje da je sipao antifriz....Danas bio u obilasku i kukuruz posejan 27 proslog mjeseca baca 3 list , evo vlasnik vec sipa Adengo u prskalicu da mu ne preraste
Da li si siguran da je isto seme. Ja sam prosle godine imao "kondi" rumunski a kum nas i bila je razlika u obliku semena a i vreca mi je izgledala kao da je neka kopijaЕво и ја могу да посведочим о томе (и поверујем да је то заиста тако): јес' да је сунцокрет у питању, ал' "Неома" са румунском декларацијом ме је коштала 25к динара, а на пар других места, тражили су за ту исту "Неому" 32к динара.
Ne znam sta podrazumevas pod ranom setvom, ovo je sejano pre pet dana, svinje su izasle pre dva dana, posle jedne male kisice.Batali te price i zajebancije o ranoj setvi Ne odlucujes ti sta je rano i kada je rano nego Ja.Ti mozes za sebe da odlucujes i da komentarises.Ko rano seje ima vremena i da preseva......
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока