Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne treba veci 15-20kj dnevno I dosta treba sejati par dana ne sve za jedan dan I gotovoShale pa kolika je ova parcela? Em je široka em je dugačka. Zar nema neki veći traktor i sejalica za ovoliku površinu?
А планина у позадини?Shale pa kolika je ova parcela? Em je široka em je dugačka. Zar nema neki veći traktor i sejalica za ovoliku površinu?
Парцела је 5 кј, можда малко јаче, димензије парцеле су отприлике 198 (ширина) 142 (дужина).Shale pa kolika je ova parcela? Em je široka em je dugačka. Zar nema neki veći traktor i sejalica za ovoliku površinu?
Мо то зовемо планина, а највиша тачка је око 150 метара надморске висине...А планина у позадини?
Ne treba veci 15-20kj dnevno I dosta treba sejati par dana ne sve za jedan dan I gotovo
Nemoj da vam Milovan ili Maxa pripreti sa visinom, a iz ravnog Južnog Banata .Сто педест метара надморске висине!? Ид' у красни! Па ди ви живите? Да измотате неке серпентине, па да имате атракцију к'о Трансфагарашан! Када се ту отопи снег, негде у јулу? Је л' расте нешто на тој висини?
Па незнам шта није јасно?Сто педест метара надморске висине!? Ид' у красни! Па ди ви живите? Да измотате неке серпентине, па да имате атракцију к'о Трансфагарашан! Када се ту отопи снег, негде у јулу? Је л' расте нешто на тој висини?
Знаш како.... Има једно брдо између мог Сакула и Баранде, дође ти лево кад идеш асфалтом. Баш сам се питао откуд тако високо брдо, па сам после чуо да је то неко извук'о ђубре, ал' није растурио, па се затравило и остало тако.Nemoj da vam Milovan ili Maxa pripreti sa visinom, a iz ravnog Južnog Banata .
Ма знам да није високо али ми немамо ни то, у шали сам написао планина. И могу рећи да ни немам жељу за планином. Ја волим равно, да може да се паркира а да се не повлачи ручна.Мо то зовемо планина, а највиша тачка је око 150 метара надморске висине...
То је иначе викенд насеље, а ту су некада Крчединци имали воћњаке и винограде...
Godinama sejemo, kažu da, je jedan od onih, koji boje trpe stresne uslove . Severni deo, oko subotice tamo ljudi selju posle uljane repice....Da li je neko sejao P0023 pionir,kakva su vam iskustva sa ovim hibridom?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
5kj za sat vremena i jos kratke duzi??Парцела је 5 кј, можда малко јаче, димензије парцеле су отприлике 198 (ширина) 142 (дужина).
Има већих трактора, али немамо потребу за већом машином...
Иначе буразер сеје ове пролећне културе, а ово је посејано на мало јаче од сат времена.
Ne sejem Pionire ali znam u nekim godinama probati i od njih po nesto!Da li je neko sejao P0023 pionir,kakva su vam iskustva sa ovim hibridom?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Samo jedna ispravka.Najviša tačka u našem potesu je vrh Koševac i visok je 247 metara, mnogo više od 150 metara.Па незнам шта није јасно?
Село је на 105, 110 нм, а брег на 150, а не на 1500!