Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Да, 1 бх и на 1800 обртаја, на кочнице окретање....5kj za sat vremena i jos kratke duzi??
Знам да је Кошевац највиша тачка, али мислио сам на просечну висину наше "планине"...Samo jedna ispravka.Najviša tačka u našem potesu je vrh Koševac i visok je 247 metara, mnogo više od 150 metara.
Ona se ne bi slozila da je to "dublje", mozes ti to bolje sigurno..Koju dubinu ciljate ?Ja sam oduvijek volio dublje zakrkati.Oko 6-7 cm.
To sam bas i ja razmisljao da krenem sa 21cm,posto sam bacao samo 130kg/kj ureje po mome da bi bilo puno na 19cmKod mene zavrsena setva. Sve na 21 cm pa sta mu Bog da.
Na 18,4 ili ce nam zivot biti cvece ilu nas biti nece.Prinos je u sklopu tako da redukcije nema.Idemo na pun potencijal pa kako nam bude, pokojnik ili pukovnik a sve na 19 cm.
To da ali u kisnoj godini,ako bude gora susa nego prosle onda bolje veci razmak,ja cu pola-pola. Ima deo atara gde kukuruz voli tu idem na 19cm a na drugi deo 21cmPrinos je u sklopu tako da redukcije nema.Idemo na pun potencijal pa kako nam bude, pokojnik ili pukovnik a sve na 19 cm.