Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
50k pakovanja su uglavnom iz poslednje cenovne grupe i nije tretirano Acceleron Elite-om već samo standardni tretman. Ove godine su tako nudili 4608 i 5007. Ne znam što je 5031 tako pakovanoSad me zvali da mi stiglo seme dkc 5031 ali nesto mi objasnjava da nije paket od 80000 nego 50000 jel imao neko takavo pakovanje
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
A komsije ..kako oniJuce posejao jednu njivu, planiranu za raniju setvu, prognoza za sada povoljna, par dana kisnih hladnih pa za dalje lepo i toplo vreme.Ostatak polovinom Aprila ako vreme bude povoljno.
Ma nema nista,propast Pocela je setva po negde danas sam video jos par ljudi seju kukuruz.Mozda je rano, mozda nije.Videcemo na kraju sta ce biti.A komsije ..kako oni
@Gogi023Smelo nema šta. Minus pa i sneg moguć a ljudi seju...
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Samo rokaj, najavljuju tople dane od srede., Uslovi za setvu idealni.Suvo kao u sahari, bar kod nas.Neki moji prijatelji nisu hteli da poseju juce, planiraju 2-3 april jer juce je bilo bas rano.Odoh da sejem, nemam vremena