Kukuruz 2022

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, prošle godine iz BiH su meni nudili u vrećama od 50000 zrna. Kod njih je to masovno.

Sad me zvali da mi stiglo seme dkc 5031 ali nesto mi objasnjava da nije paket od 80000 nego 50000 jel imao neko takavo pakovanje

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
50k pakovanja su uglavnom iz poslednje cenovne grupe i nije tretirano Acceleron Elite-om već samo standardni tretman. Ove godine su tako nudili 4608 i 5007. Ne znam što je 5031 tako pakovano

Juce posejao jednu njivu, planiranu za raniju setvu, prognoza za sada povoljna, par dana kisnih hladnih pa za dalje lepo i toplo vreme.Ostatak polovinom Aprila ako vreme bude povoljno.

kod nas navala vrana, golubova i fazana, pa nekako neželim biti prvi u ataru..... nikada ih toliko nisam vidio.....

Ne bih rekao bas svako. Ti si drugi.
I kako misliš nemaš šta da objašnjavaš? Prozvao si me ničim izazvan sad molim lepo objasni.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Kod nas su poceli od ponedeljka sa sejalicama stidljivo. Seje se suncokret,kukuruz,soja... Ovo je prvi put u zadnjih 5-10 godina da ja nisam otvorio sezonu rane setve. :D

Mi smo se odlucili da krenemo sa setvom kad prodju ove najavljene kise i zahladjenje. Vlage ima i nema i mislim da bi nicanje bilo ne jednako,tako da cemo sacekati jos malo. Nadamo se i toj dugo ocekivanoj kisi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh