Sapatnik
Član
Још увек има влаге за силажу.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Исто што и члан Стеван,више среће следеће године. Шта сад 6т/ха је добар род? Ко да је он крив што у Зрењанину није било кише,а код њега јесте мало више? Можда је род пшенице обрнут итд. Није човјек задовољан са 6т/ха,не бих био ни ја. Година је таква каква јесте,неко је пукао на нечему,неко више неко мање.'vise srece dogovdine'?? sa 6t/ha?? Ja vise ne znam sta da kazem, ovde se izgubio svaki pojam o rodu....pa sta da radi onda onaj iz moje okoline sto je na kj imao 3 kolica rucna, svasta covek da procita
Kako mozes tako usko da gledas? Ajde da strpamo nekog lika ovde sa NZ koji imaju 10t po kj zita pa da nam se svima smeje ovde....Mi ne pricamo ovde o normlanoj godini nego o ekstremnoj, pogotovo u odredjenim delovima zemlje, a verujem da ni u njegovom delu nije bilo nesto specijalno kise pa je logicno da bude zadovoljan....ja uopste nisam rekao da je on kriv, nego me iznenadjuju izjave tog tipa samo....to sto ti nisi zadovoljan to je tvoj problem, ocigledno da ni sa 10t ne bi bio zadovoljan, al to je sad vec neka druga tema i naravИсто што и члан Стеван,више среће следеће године. Шта сад 6т/ха је добар род? Ко да је он крив што у Зрењанину није било кише,а код њега јесте мало више? Можда је род пшенице обрнут итд. Није човјек задовољан са 6т/ха,не бих био ни ја. Година је таква каква јесте,неко је пукао на нечему,неко више неко мање.