putin
Član
Бубу како служи Клас?Јел код тебе још? Јеси имао каквих већих кварова?Може у теми. ![Off topipc :off_topic: :off_topic:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/offtopic.gif)
![Off topipc :off_topic: :off_topic:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/offtopic.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ka Pojatama ili ka Izvoru
Striza kod Paracina,znaci kad se krene ka PojatuJel ka Pojatama ili ka Izvoru![]()
psstttt ne otkrivaj mi planoveBoli te tuki, kod tebe nema suse, ima da padne jedan Avero![]()
Znači MoravaStriza kod Paracina,znaci kad se krene ka Pojatu
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
nismo bas blizu morave ali selo nas deli od njeZnači Morava![]()
hvala kolegaParacinac88 svaka cast za prinos. Kukuruz ti je "boli glava". Neka ti bude svake godine kao ovaj.
uhvatio je bio poslednji voz da napravi odlican klip i bude pun,tacno ta kisa mu je bila presudnaMeni Paracin na 10km vazdusne linije ali prosek opet 6t/haAli zahvatio Paracin i blizu okolinu jedan dobar oblak cini mi se 4-5 jula ako me secanje ne vara. Kod mene samo okrznuo oblak sa 5l a u Paracinu je tad palo 40l. Znam par ljudi koji ce imati prinos skoro kao u normalnoj godini, ali jbg tu je faktor srece vrlo bitan.
hahaha nisi dobro djubrio ti to kolegaI ja sam bio sa jednom iz Donje Vidovo, ali nikako da prebacim 7t/ha.
Mora da je nešto drugo….