putin
Član
Бубу како служи Клас?Јел код тебе још? Јеси имао каквих већих кварова?Може у теми.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ka Pojatama ili ka Izvoru
Striza kod Paracina,znaci kad se krene ka PojatuJel ka Pojatama ili ka Izvoru
psstttt ne otkrivaj mi planoveBoli te tuki, kod tebe nema suse, ima da padne jedan Avero
Znači MoravaStriza kod Paracina,znaci kad se krene ka Pojatu
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
nismo bas blizu morave ali selo nas deli od njeZnači Morava
hvala kolegaParacinac88 svaka cast za prinos. Kukuruz ti je "boli glava". Neka ti bude svake godine kao ovaj.
uhvatio je bio poslednji voz da napravi odlican klip i bude pun,tacno ta kisa mu je bila presudnaMeni Paracin na 10km vazdusne linije ali prosek opet 6t/ha Ali zahvatio Paracin i blizu okolinu jedan dobar oblak cini mi se 4-5 jula ako me secanje ne vara. Kod mene samo okrznuo oblak sa 5l a u Paracinu je tad palo 40l. Znam par ljudi koji ce imati prinos skoro kao u normalnoj godini, ali jbg tu je faktor srece vrlo bitan.
hahaha nisi dobro djubrio ti to kolegaI ja sam bio sa jednom iz Donje Vidovo, ali nikako da prebacim 7t/ha.
Mora da je nešto drugo….