Tih 15 je malo više upitno. Obično toliki prosek rodi onima koji imaju ždrebne njive i koji računaju bruto prinos!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Матићу, ждребе буде једно а прасади и преко 10 - треба да се каже супрасне њиве.Tih 15 je malo više upitno. Obično toliki prosek rodi onima koji imaju ždrebne njive i koji računaju bruto prinos!
Ne znam zašto se ljudi uznemiravaju kad sam poželeo sreću sa padavinama sledeće sezone sebi a i drugima, nije bilo ništa ironično. Mi jesmo dobili nekoliko dobrih kiša tokom vegetacije, ali u drugoj polivini nijednu, kako koji deo atara, ima raznih prinosa i kod nas, i boljih i lošijih od 6 t. Pisao sam ranije da sam na drugoj njivi imao 4 t/ha. Nekih godina bilo je i manje od 1 t.I jeste “samo” 6t zato što u dobroj godini može da rodi 9-10t. Ne može 15 kao u drugim krajevima (gde je plodnija zemlja).
Na netu ima da ljudi stavili te rikverc kamere i na nodetku umesto kontrole setveUgradite ove rikverc kamere ,ja sam to ubacio na berac,iako sam jos svega 2 sezone koristio berac,najpametnija stvar ikad sto sam kupio za njega.Od kad tu kameru imam nikad se nije zagusio,ni jedan remen nije pokidan,lanac istegljen,extra stvar.Moja rikverc kamera je na komusaljci,tu mi je bio problem na beracu,a ovamo na hederskom stolu nikad nije gusilo,ne gledam ni blizu nazad kao ovaj covek gore na slici.