slobapatrola
Član
0725 jako visok ,plamencu jako interesantan.
Klipovi kao da je fao 400.
Ali ipak daje dobre prinose.
Klipovi kao da je fao 400.
Ali ipak daje dobre prinose.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Приноса нема???Вршемо задња 3, 4 дана интензивно, приноси од 3 до 4 т/кј...
Масе у приколицама има, ал приноса нема....
Onda ja da budem prezadovoljan sa 4 t/ha, ZP hibridi. Slabija zemlja ali manja suša nego u Vojvodini. Prošle godine KWS Smaragd izneo 5 t/haJa san juče uradio kukuruz na parceli od 2,5 ha bilo je 11 t. Vlaga je 15.3 i sve je bio KWS - Kashmir, Inteligens, Donjuan i Toscano. Obzirom kakva je godina bila ja sam zadovoljan. Kod mene u kraju se kreću prinosi od 500 kg do 2 t/ha. Da smo svi mi živi izdravi a ostalo ćemo lako. Više sreće sledeće godine.
Приноса нема???
Па написао сам између 3 и 4 т по кј...
Код мене на крају просек нешто мало мање од 3,5 т по кј...
Било је и понека парцела која је дала 5 т/кј, чак је другар имао на једној и 7 т/кј али кад смо упросечили, то је , што је...
Kako to sipaj pa tek onda kao uzima uzorak,to preko vezePozdrav narode, u ovom videu glavni junak će biti Majstor Mika koji će nam pokazati kako izgleda jedna tura transporta kukuruza 2022, od njive do silosa i nazad na njivu. Većina snimka je kadar u prvom licu tako da ćete realnije videti celu akciju. Prevoz će obaviti sa traktorom Belarus 892 rm i sa 2 prikolice Zmaj 8 tona...Uživajte... Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal!