banePA
Član
Hektolitar je 65, jedva bacamo 2t kj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci da sejem i ja u komsiluk dogodine tajP9241 prešao 5t/k.j.Iznenadio me baš pozitivno.
Šta je još bilo od hibrida? Ove godine nisam imao dkc, samo pionir. A nekako volim i dkc.Možeš slobodno, odličan je.
Au, ja prevideo skroz, pa i ovo je pionir 9241, sto ga fališ da je bio preko 5 t.Bili su 0725 koji je iseckan u silažu i 0164 koji je standard kod mene.Meni se DKC nije nešto pokazao, P ga šije.
Mi smo sinoć skidali jedan p0725 jednom kooperantu koji se hvalio da mu je taj odličan i da se nada dobrom rodu.Nažalost nije ušao malo dublje u parcelu da se uveri u to što tvrdi.Kombajn je išao punih 400m sa šestorednim adapterom gde je prinos na ekranu pokazivao 0.Na kraju bedan prinos,a stabljike kao u najboljoj godini...Код мене је исто П0725 био најбољи иако је ободом био лош ситан, али унутар њиве као да није осетио сушу.