matkoviczoran1
Član
Kod nas ide prinos od 50 kg na jutru pa do 1200 kg po jutru. Tako da vi koji skidate po 2000 i 3000 kg ili vise na krivite kapu i kažite hvala bogu sto vas nije zadesila ovakva suša.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti ces sad da me sramotis, sta si ocekivao da te zadovoljim sa nekim prosekom od 500 kg/kj pa da ti godi?Kako te nije sramota da napišeš ovako nešto posle svega što si pisao o suši i katastrofi i koliko si me napadao kada sam rekao da je suša u Etiopiji a ne kod tebe,kada sam rekao da se kukuruz popravlja kako se približava vršidba, kada sam rekao da će ovi iz sušenih krajeva biti rekorderi a za sve se ispostavilo da je TAKO. SVAKA TI ČAST da si ti meni živ i zdrav sa svojom porodicom.
Čoveče,da ne kažem smaraš.Drugar je presevao jednu njivu zbog leda početkom juna. Imaće tu solidan rod, preko 3t/kj. Kukuruz koji je ubedljivo manje padavina i vlage imao tokom vegetacije i izdržao vreline poprilično bolje od onog koji je posejao početkom aprila i koji je skidan pre par dana oko 1t po jutru....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ja nemam tonu po kj,to možda želiš,ali to sad nije tema.I prošle godine je bilo nekih prozivki u vezi prinosa preko 5t/kj.
Dakle ovo je druga godina za redom ako ćemo tvojom logikom da brojimo.
I molim te objasni mi što sad smaram? To je trenutno činjenično stanje sa terena. Ili sam na to trebao zažmuriti i prećutati samo da bi tebi bilo lepo sa tonom po kj?!
Ustvari ti smaraš takvim izjavama o promašajima a činjenice govore suprotno!
Jedini smarač si ti jer sto puta pišeš jednu te istu stvar.A tu je i dr sole.Smešno@Bane1986
Pa nek se smeju ako im smešno. I ja sam se smejao sam sebi kad sam lane kipovao pune prikolice u silos. Ove godine mi kukuruzi bolje izgledaju u odnosu na prošlu godinu, no ali videćemo kad se skinu, još ima zelenog lista. Normalno biće snimljeno, sve zbog smarača poput tebe....
Inače brate sej i u februaru ako misliš da je tako bolje, samo nemoj da pljuješ po ne isto mišljenicima.