Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bice lagano na x njiva preko 3t ko je uradio redovno,naravno juzno od dunava kod vas,kljajicevo,deo sombora,jedan deo banata,itd...Sve do i preko 3 t/k.j za ovu godinu je tip top.
Kod nas je jedan veliki skinuo 65kj kukuruza u subotu pre kiše. 34-3800kg po jutru. Za vlagu nisam stigao ni da pitam, bilo u prolazu.Sve do i preko 3 t/k.j za ovu godinu je tip top.
Krenuli sa 14,5 a završili sa preko 16,5...Kod nas je jedan veliki skinuo 65kj kukuruza u subotu pre kiše. 34-3800kg po jutru. Za vlagu nisam stigao ni da pitam, bilo u prolazu.
Ja definitivno prelazim samo na tanjiranje i to samo strnjišta. Kukuruzišta ću orati zbog mase i drljače u proleće...Interesuje me gde se bolje pokazao kukuruz,na oranom ili gruberisanom,mada nemam gruber uvek orem...
Šta gde je strnjiste samo tanjiras i setva kukuruza npr?Ja definitivno prelazim samo na tanjiranje i to samo strnjišta. Kukuruzišta ću orati zbog mase i drljače u proleće...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Koliko duboko ides sa gruberom?Gde je bila pšenica ide tanjiranje posle žetve. Pa onda gruber kad krene trava. I onda umesto zimskog oranja ponovo tanjirača. Onda na proleće drljača i setva. A kukuruzište oremo jer ne može da se drlja u proleće zbog mase.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Do vodeKoliko duboko ides sa gruberom?
Ako si slikao da pokazes kako je nikla trava na gruber u prvih par godina i nice vise korova a ti plugom zaores seme i kao nema ali je sve u njivi ...A mozda je i do zemlje?
Gruber jeste dobar,i sami ga imamo-ali plug je plug.slika je od pre mesec dana.izvinite za off.
Samo plug kod mene.Rwa Tweetor
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока