Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Raroš i Taraš nisu isto. Južni i srednji Banat.Citao sam da zr nije imao kise dugo?ovo je super.
ekstremna susa,hahahaha pa jbt sta se sve nece videti ovde
Kolega vano moze biti rijec samo o nekakvom blagom nedostatku kise. Mi na istoku smo imali jaci nedostatak kise jer ocekujemo 6 tona po ha a srbija je u susi pa do apokalipse gdje ce bit par stotina kg po ha ili ni toliko
I ja sam sejao dkc, nisu veliki klipovi sitni su ali nema jalovih i krezubih....
Kod nas je susa isto kao i kod tebe a kukuruza ce biti na nekim parcelama i 5t po kjJa sam pisao,da mnogi clanovi ne znaju kako izgleda susa,pojma nemaju koliko srece imaju sa padavinama,bitno da znaju da podjebavaju nas koji se patimo godinama sa istom maltene.Toliko im dobro da mesaju nedostatak padavina sa susom,kukaju na prinose a posle u vrsidbi bude bar 4t po hektaru kukuruza ...to nije susa,niti je uopste los prinos.