gagi84
Član
Da li kukuruz koji nije podgoreo i ima vlage u zemljištu može uspešno da se opraši na ovakvim temperaturama ovih dana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
može jer ima doba dana kada je i hladnije, ali može ih i odbaciti u sljedećih tjedan dana....kad svila posmeđi onda ćeš vidjeti točno (10-ak dana iza oplodnje) odnosno u mlječnoj faziDa li kukuruz koji nije podgoreo i ima vlage u zemljištu može uspešno da se opraši na ovakvim temperaturama ovih dana?
Pa dozvoljena od strane drzave, lovacke uprave, nema nikakve stete i ako ima.Ova.njiva ce verovatno stradati cela, moracu da tuzim nekog, imam ogromnu stetu, kukuruz je dobar, ulozeno je mnogo, pa nije normalno da mi uniste sve bez ikakve nadoknade.Kako to misliš dozvoljena štera?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Nemas koga tuziti bio u slicnoj situaciji,procitaj zakon jedno deset stavki I'ma sta sve moras da uradis pa Tek ako si to uradio imas pravo odstete.A to nema sanse da uradis tipa stavis ogradu it'd.Pa dozvoljena od strane drzave, lovacke uprave, nema nikakve stete i ako ima.Ova.njiva ce verovatno stradati cela, moracu da tuzim nekog, imam ogromnu stetu, kukuruz je dobar, ulozeno je mnogo, pa nije normalno da mi uniste sve bez ikakve nadoknade.
Registrovana je kao stalna divljac, evo svako vece je lov na njih, lovacko drustvo naplacuje svaki odstrel, bilo je ranije isplate stete ali su prosle godine promenili nesto.Nema logike da oni hrane svoje zivotinje na tudjem imanju bez ikakve nadoknade.Ovo je bolestna drzavaAko je divlja svinja u vašem lovištu registrovana kao stalna divljač onda udruženje nadoknađuje štetu, ( ako ih budeš tužio dobijaš spor),
ali ako je registrovana kao prolazna divljač onda to teže ide.....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока