MOMOSARIC
Član
Ako je na normalnoj udaljenosti , a idelano je 5x5 , i ako nije u nekim nenormalnim kolicinama nece biti problema . Kod mene neki idu i samu ureu koja je jaca pa nebude problema .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa mislio sam na standardnih 5x5, i kod nas koriste ureu ali sam pomislio zbog ovog kasnjenja sa setvom na tim siromasnim parcelama malo ubrzam i dam odmah usvojiv oblik azota.Ako je na normalnoj udaljenosti , a idelano je 5x5 , i ako nije u nekim nenormalnim kolicinama nece biti problema . Kod mene neki idu i samu ureu koja je jaca pa nebude problema .
A zasto kasnimo sa setvom? Tek je 20 april..... i temperatura ispod potrebnih vrednosti......Pa mislio sam na standardnih 5x5, i kod nas koriste ureu ali sam pomislio zbog ovog kasnjenja sa setvom na tim siromasnim parcelama malo ubrzam i dam odmah usvojiv oblik azota.
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Kasnicemo na jesen sa skidanjem, ako se poklope kocke.A zasto kasnimo sa setvom? Tek je 20 april..... i temperatura ispod potrebnih vrednosti......
Nerazumem.....
Skidacu i u januaru ako treba samo nek on rodi 8+ t/kj.Kasnicemo na jesen sa skidanjem, ako se poklope kocke.
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Ja danas prolazio pa da vidim kakva je situacija,posejan 10.4 krenula klica,tako da izlazi sigurno,a sta ce gore da ga saceka ko to zna.