Kukuruz 2021

Slikaj tu njivu za 7-8 dana pa postavi na forum , rjesicemo dilemu da li sijati rano ili cekati. Na koju dubinu si sijao.
Slikano danas,tj. 6 dan od predhodne slike.
Nema ni jedno trulo seme,bar nisam našao.Isčeprk'o sam 15-20 zrna u raazličitim redovima.

Bilo je 2013te-2015te ne secam se tacno, ali setvu sam poceo 18og aprila. Samo opusteno, ima sunca u najavi za naredne dane ali temp.ne prelazi 20 stepeni, vrti se uglavnom oko 16.

Setva 12.4.
b92cffd52bc9a9d54ffc6f54b2fdc91b.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Kod mene sijano 11.4. i svaki ima klicu, veća je nego gore na slici kod člana bado, zaboravio slikati. Očekujem da za ovaj vikend izadje, danas je bilo jako toplo a i sutra će.

Kod mene se vide kompletni redovi setva prvog ali je tesko za slikanje jos se nije otvorio dobro za par dana nadam se bice ok.Bice ovo nicanje od 25 dana ali bar neka nikne. I dalje je prognoza ista kao i pre mesec dana, gotovo da nema razlike.

Meni se 2017 godine desilo to da ne nikne ni jedno zrno, mislim da je Korimbos u pitanju, kupim da ga probam posejem, klije odlicno i krene na gore kada je dosao do vrha zemlje ni jedan jedin nije nikao sve je ostalo na 5mm do povrsine, na drugoj njivi mesavina kermes i svaki kermes nikao ovaj isto dosao do vrha.Dosli iz apoteke i gledaju, mozda palez klice mozda losa energija ali to nije sigurno.i tako osta.

Nazad
Vrh