grunt
Član
Ја пичим ујутру...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam siguran, 13-14 litara. Odem jutros da vidim u kišomer, kad on prazan, puklo dno...Koliko je pala kisa kod vas
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Prskanje cu ostaviti za kasnije posto ce svakako nicanje da potraje pa cu sacekati i korove da se prime malo vise, bice jaci efekat. A s obzirom da se najavljuje kisa povremeno u narednih mesec dana ne plasim se za dejstvo hemije..@milan11
samo 6 ukupno...sutra setva,subotu prskanje a nedelju po prognozi kisa...plan je tu samo jos nedostaje realizacija
Hoću.Slikaj tu njivu za 7-8 dana pa postavi na forum , rjesicemo dilemu da li sijati rano ili cekati. Na koju dubinu si sijao.
Sad ce hejteri reci da je sigurno bio jak mraz nocas cim je puklo dno Kako li su prosle klice kad je pucala plastika !?!Nisam siguran, 13-14 litara. Odem jutros da vidim u kišomer, kad on prazan, puklo dno...
Kod nas i danas dodala blato. Vasa zemlja je kao sundjerNisam siguran, 13-14 litara. Odem jutros da vidim u kišomer, kad on prazan, puklo dno...
Jebi ga ,sad neki sponzor mora i kišomer da da.Nisam siguran, 13-14 litara. Odem jutros da vidim u kišomer, kad on prazan, puklo dno...
Jbg imam neke obaveze ali sam pogazio sebe, obicno pratim prognozu za duzi period ali nije bila bas sigurna, videcu, ovaj mraz ako ga bude nece napraviti problem, njive su mi na visini od stotinak metara tamo sigurno nece biti mraza jer je razlika 3-4 stepena tamo i kod mene u ravnici a i kukuruz tek treba da izadje, za sada nice podjednako brzo kao pre dve godine kada je bilo toplije, opet neznam sta pametno.Videcu za 10-20 dana, ponekad je nesto jace od mene, sve sam pripremio na vreme i lepo i bilo je neceg sto me je teralo ali prezivecu eventualni neuspeh nije prvi put,ja sa 7hektara mogu da podnesem jos jednu setvu ne valja za ove ljude koji imaju mnogo ali ipak mislim da ce da bude ok.Snega ima na Samaru, Goču, Stolovima, Željinu, Juhor ne vidim. Sad vidim da je izvedrilo, noćas će biti mraza. Šta te tera da žuriš?