Kukuruz 2021

Ja necu zuriti. Verovatno posle 10-tog kad se malo vreme stabilizuje. Vlage ima i onda ce brzo da izadje kad bude mu toplo. Sto rece neko na ovu cenu semena ne treba se bas nesto inatiti. Polako sve ce se uraditi. Samo nas da posluzi godina.

Stigao je i 1241 i ja sam kompletirao seme za ovu godinu. Sad samo vreme da dozvoli i paljba.

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

I treba da je takvo.. Zaprasivali u firmi i ove godine prvi put vidim da u nekim hibridima ima i VP frakcija.. velika i pljosnata zrna, kao iz kotarke da je..

Ljudi bacio sam danas ureu ali nisam uspeo da je inkorporiram da li će i koliko da ispari za par dana dok se ne prolepša vreme da bih ušao u njivu sa setvospremačem.

Cega se bojis, velike vlage zemljista ili hldnoce, kod nas ne najavljuju veliku kolicinu padavina, mislim da nece biti velike stete

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Jest i to a i niko nevjeruje kad kazem da sam pozurio dok sam zdrav. Drugova dosta dobilo koronu pa leze u krevetu vec i vise od sedam dana . Reko fasovacu i ja prije il kasnije pa da uradim dok mogu . A i nisam znao da ce ova promjena .

Cega se bojis, velike vlage zemljista ili hldnoce, kod nas ne najavljuju veliku kolicinu padavina, mislim da nece biti velike stete

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Hladnoce . Njive u koje sam sijao su suvlje . Ili pijesak ili polupijesak . A kod mene ce do prekosutra kad je zahladjenje vecina klijati . Sta ce biti bice , vidjecemo.

Nazad
Vrh