Ja necu zuriti. Verovatno posle 10-tog kad se malo vreme stabilizuje. Vlage ima i onda ce brzo da izadje kad bude mu toplo. Sto rece neko na ovu cenu semena ne treba se bas nesto inatiti. Polako sve ce se uraditi. Samo nas da posluzi godina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, 80 000 biljaka za jedan Ha a sve to kosta nesto malo preko 26 000 dinara...a seme sacuvaj me boze, malo krupnije od soje...26000 din seme za hektar?
Ili ja nisam dobro razumeo?
Ne valja da zrno dugo stoji u zemlji a ne moze da klije jer me je hladno.Hoce da istrune samo tako.Cega se bojis, velike vlage zemljista ili hldnoce, kod nas ne najavljuju veliku kolicinu padavina, mislim da nece biti velike stete
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Hladnoce . Njive u koje sam sijao su suvlje . Ili pijesak ili polupijesak . A kod mene ce do prekosutra kad je zahladjenje vecina klijati . Sta ce biti bice , vidjecemo.Cega se bojis, velike vlage zemljista ili hldnoce, kod nas ne najavljuju veliku kolicinu padavina, mislim da nece biti velike stete
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока