Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A moram nekad stati, bar na kratko.. Noćas smo kipovali u hodu, po mraku to još nisam radio, pa onda u hodu izlećem iz traktora da, bi se popeo na kombajn da omlatim komarnik I usis filtera, jer je katastrofa prašilo, a tek to nije pametno, nit šta vidim, možeš se lako okliznuti na merdevinama itd..Kod nas su prošli ti dani kad smo fruštukovalu na rudi ili pod prikolicom. Sad se sve radi u hodu. Kad bi mogli i pišali bi u hodu... Nažalost....
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Било и код нас код неких харакири штп се.полога тиче ..код нас тога фала богу није било или је било у минималном броју...Lako je vama kad su svi uspravni. Ovde 50 % leglo, a ostatak poegao
A mršav ko grana. Šta da kažemo sa viškom kg?Krivo mi što sam u drugom traktoru ostavio stočić i šamlice, pa smo morali snogu što se kaže... A rekao sam sebi da u buduće nosim ful opremu, ne mogu više da jedem na rudi, ili pod prikolicom...
Глогоњац, да те питам: а какав ти је клип "Колегаса" био ове године? Код мене су сви до једног имали два до три прста потпуно го врх клипа, без назнака заметнутог зрна, да би се ниже од тога клип одлично формирао зрна, са пуно редова и дугим зрнима, што је давало баш деб'о клип. Да ли је код тебе било тог потпуног изостанка заметања зрна на врху клипа?I ja danas skidao Kolegas...jedino sto je zrno krupno,ostalo je razocaravajuce...predusev psenica,navodnjavan 2 puta,divlje svinje su ga izurnisale a onaj veter dokusurio!!Po mojoj proceni iz kombajna oko 20% je na zemlji... prinos 3 tone po kj...ocekivao sam 5!
Jeste,to je odlika Kolegasa,nedovrsen klip...Глогоњац, да те питам: а какав ти је клип "Колегаса" био ове године? Код мене су сви до једног имали два до три прста потпуно го врх клипа, без назнака заметнутог зрна, да би се ниже од тога клип одлично формирао зрна, са пуно редова и дугим зрнима, што је давало баш деб'о клип. Да ли је код тебе било тог потпуног изостанка заметања зрна на врху клипа?