galicije83
Član
Биће, сам да их одрадим...сутра избацујем снимак, послића у задња три дана...Pa baci klip neki
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Биће, сам да их одрадим...сутра избацујем снимак, послића у задња три дана...Pa baci klip neki
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Pratio sam na forumu da je kasnija fao grupa bolje prosla. Inace ovaj 0865 sejem par godina unazad i konstantno je dobar, a 9911 prva godina .Ne znam kako ti se ranije pokazao ali to ti je sad zbog fao grupe. Imam slicno iskustvo, parcela 4ha predusev psenica sejao 9911 i namenski poneo od prosle godine sto mi ostalo mesano 0725 i 0412. Dodao za zadnjih 30a i tu bio daleko bolji kukuruz nakon onih kisa u julu na oko a i po bunkeru. 9911 vec zavrsio oplodnju a ovi nisu i razlika je bila evidentna. Generalno vecina koja je sejala ovde kasnije fao grupe pocetkom maja je prosla za nijansu bolje.
Ja sam bacao 100kg an pre setve i kad je nikao jos 100kg an rasipacem po kj.Interesuje me da li je imao neko da je osim ostale iste agrotehnike imao negde gde je radio djubrenje i presetveno i špartanjem u odnosu na parcelu gde je išao svu količinu djubriva predsetveno? Kako se to pokazalo ove godine? Znam da je dobro špartanje da se malo "razbuče" zemlja da bi dobila vazduha i usitnila, ali me ovo interesuje zbog samog uticaja djubriva ako se kasnije doda određena količina.