Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Agro Bojanic, kada budem vukao nesto slikacuko to placa i je l imas tablicu
Ma to znam ,al šta sa onim što pola njive prodje kroz taj razmak, koliki je minimum))))??????Neka univerzalna mjera je, na ulazu oko 36 mm, gore kod reduktora 2 mm šire.
Stavi oba kraja na 2mm i samo gasMa to znam ,al šta sa onim što pola njive prodje kroz taj razmak, koliki je minimum))))??????
22mm.Ma to znam ,al šta sa onim što pola njive prodje kroz taj razmak, koliki je minimum))))??????
Моје искуство од пре три године"први пут, задњи пут и никада више"! Када сам им послао слике никада више ме промотери нису назвали.Da li je neko sejao mass 48l, kakva su iskustva, kod mene nikako ne izgleda, muka mi i da idem i da vidim vlagu
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
I kod mene će tako biti..Моје искуство од пре три године"први пут, задњи пут и никада више"! Када сам им послао слике никада више ме промотери нису назвали.
Onda bolje da uzmem heder za žito pa da cepam ko soju.Stavi oba kraja na 2mm i samo gas
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Pa koliko imao vlagu pre kise jel si merio? Kad se kukuruz skida on posle podigne sam vlaguTaman juče rešili da ovrsemo 1ha. Kombajn se pokvari, predveče pade kiša. I sada ne znam koliko čekati da ta "vlaga" od kiše ispari...
Pa sacekaj jos desetak dana i skidaj sve,kod nas lepa kisa pala tako da krajem septembra pocetkom oktobra tek ima da se radi...tako sam i ja jedne godine pozurio imao vlagu pa sam patio muku kasnije lopatao sam ga samo takoJedan deo 13,8 a deo bliže šumi 18. Hteo da skidam taj deo od 50+ari što je niža vlaga.