Kukuruz 2021

Na koliko skupiti otkidaćke limove na zmajevom kukuruznom adapteru da pokupi tugu koja se uglavnom ne slika?.

Da li je neko sejao mass 48l, kakva su iskustva, kod mene nikako ne izgleda, muka mi i da idem i da vidim vlagu

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока

Da li je neko sejao mass 48l, kakva su iskustva, kod mene nikako ne izgleda, muka mi i da idem i da vidim vlagu

Моје искуство од пре три године"први пут, задњи пут и никада више"! Када сам им послао слике никада више ме промотери нису назвали.

Моје искуство од пре три године"први пут, задњи пут и никада више"! Када сам им послао слике никада више ме промотери нису назвали.
I kod mene će tako biti..

Taman juče rešili da ovrsemo 1ha. Kombajn se pokvari, predveče pade kiša. I sada ne znam koliko čekati da ta "vlaga" od kiše ispari... 🤔

Jedan deo 13,8 a deo bliže šumi 18. Hteo da skidam taj deo od 50+ari što je niža vlaga.
Pa sacekaj jos desetak dana i skidaj sve,kod nas lepa kisa pala tako da krajem septembra pocetkom oktobra tek ima da se radi...tako sam i ja jedne godine pozurio imao vlagu pa sam patio muku kasnije lopatao sam ga samo tako

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Nazad
Vrh