Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj drug prosao isto sa DKC 4943.Ove godine posejao opet 4943 i P9757 na vecinu parcela.Razocarao se jako ima jos 4351 koji je solidan i Kws smaragd ali to su male povrsine.Meni se svidja od DKC 5068 i 5075 ali nemam muda da probam.Ja mislim da ću ove godine imati isto ili nešto manje nego prošle godine iz razloga što sam prošle godine imao dkc 4943 koi je bio katastrofa jalovih je bilo kolko oćeš a opet sam imao 5000 kg/kj. Ove godine se nadam istom rodu ili nešto malo manjem jer nema jalovih uopšte ali opet ko zna možda i nebude tako videćemo za 10-15 dana.
A skoro svaka kisa koja vas snasla u nekoliko navrata pre onih Julskih mislis da nije razlog i uzrok nadanja takvom prinosu?Ja mislim da ću ove godine imati isto ili nešto manje nego prošle godine iz razloga što sam prošle godine imao dkc 4943 koi je bio katastrofa jalovih je bilo kolko oćeš a opet sam imao 5000 kg/kj. Ove godine se nadam istom rodu ili nešto malo manjem jer nema jalovih uopšte ali opet ko zna možda i nebude tako videćemo za 10-15 dana.
A neki su i članovi forumaN01, B23 i F38 to su bili hibridi.
Najbliži mu je P0725 ... direktnog naslednika nema.Koji je hibrid nasledio tog čuvenog b23? U smislu broja redova, veličine zrna, prinosa….
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima i kod nas koji idu noću sa kolicima u atar...
Bio sinoc do baste prosecao kukuruz,izvinjavam se ako su losije slike kasno sam dosao
Sent from my SM-A750FN using Tapatalk