Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
350 kgKoliko kg u zrnu racunas da ima u jednom kubnom metru u klipu ? Zanima me jer sam prosle godine nesto racunao pa da proverim koliko se uklapa racunica.
Verujem da ima vise od 350kg tako da je moguce da ti je prinos jos bolji. Ja sam do sad uvek racunao oko 400kg, do racunice sam dosao tako sto sam izracunao zapreminu cardaka i kada je ceo okrunjen u dzakove izmerio nekoliko dzakova i uhvatio prosek po dzaku i pomnozio sa brojem dzakova da dobijem ukupnu kolicinu (posto nije sve mereno) i to uporedio sa kubikazom cardaka. Izaslo je nesto malo manje od 400kg cini mi se ali to je bio jako suv kukuruz tako da ovaj koji sad oberes sa vlagom recimo 25% ce najverovatnije imati i preko 400kg/m3.350 kg
@amazon Taj DKC za skidanje u zrnu ?,koliko ce po tebi trebati vremena da spadne na 15-16% vlaga ?.
Cekam nekog odavde da se javi i izracuna,ali vec godinama ja prodajem dve-tri prikolice u klipu i ovako napunjena u klipu ima 2300-2400 kg...e s obzirom da je na 19 cm posejano...Jesi računao koliko to izadje kg/kj kad se okruni...