Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgleda da nije. Šteta nemam 9537 ove godine da bih ih uporedio.Možda ipak 9757 nije dostojan naslednik 9537 ?
4,5 ha ili ti 55% povrsine posejane pod kukuruzom zauzima ovaj hibrid.Strasno... koliko imas posejanog? Ja juce bio da pokosim drugu pa cemo balirati za neki dan,bar da krave imaju sasu da jedu. U celoj njivi od nekih 70 ari nema bunker pabiraka
Strasno... koliko imas posejanog? Ja juce bio da pokosim drugu pa cemo balirati za neki dan,bar da krave imaju sasu da jedu. U celoj njivi od nekih 70 ari nema bunker pabiraka
Ja imam sva tri hibrida,9537 je dosta bolji ove godine od 9757,dok je prosle godine bio bolji 9757 ! Imao sam ga malo za probu i bio je top.Izgleda da nije. Šteta nemam 9537 ove godine da bih ih uporedio.
Uglavnom, 9300 je ove godine mnogo bolji od 9757. Seljani u isti dan na skoro pa istom zemljištu, ista agrotehnika. Kod 9757 ima dosta jalovih biljaka, kod 9300 nema ni jednog jalovca.
e ovo je katastrofa čemu se tu nadati 2 tone po ha? nadam se da je samo 1 2 3 parcele tako i da nije sve tako.