Kukuruz 2021

Pioneer 9757. Od svih hibrida koje imam ove godine ubedljivo je najgori:

sw9dTjF.jpg

YwPQC5X.jpg

voK5lXg.jpg

G68CPju.jpg

Nedaleko odatle Pioneer 0412:

l4ZFFbs.jpg

6pPsYcw.jpg

Zatim Dekalb 5830 (slikan pre ove kiše):

QdJuvA5.jpg

POxs4yw.jpg

xvFZAzC.jpg

Pioneer 9300:

8RsOS9u.jpg

yLj6991.jpg

KWS Kašmir:

6h4F1DT.jpg

Y0PYWRI.jpg

Eb2tzm5.jpg

VQBp9QK.jpg

Pa obzirom kakva je godina ali kod mene je bilo i kiše ne preterano ali je bilo ja sam Kašmirom prezadovoljan pitam se kakav bih bio da je godina sa više padavina.

kod mene nije nesto posebno ..nekako brzo je izgoreo..... kasmir i twitor na istoj parceli twitor mnooogo bolje deluje bar za sad al vaga ce reci svoje,,mada kod nas su svi kukuruzi slicni neki su losi a neki jako losi...samo u tome je razlika

Kod nas je groblje kukuruz...em ga dobro opleo grad u oprasivanju,em nakon grada susa.bice njiva ispod 1000 kg.

pioneer 9757 i pioneer 9889 katastrofa u suši naspram drugih pioneera.... bilo koja kasnija sjetva ili kasniji fao nebitno od kojeg proizvođaća je bolje prošlo nego rana sjetva sa ranom fao grupom al ajd znaj.... išli smo na to da sijemo rane grupe radi toplinskog udara kjoi inače dolazi sredinom 7. mjeseca a ne krajem 6. mjeseca....

Ja moj kukuruz nisam ni obilazio detaljno, tj nisam ulazio u njivu, koji mi je usput samo pogledam sa lenije, nemam neku volju, jako lose izgleda, potpuno suv od dole do gore, mali, sta tu moze biti

Nazad
Vrh