MOMOSARIC
Član
A kurevina .
Cekaj malo , zar tebi nije zena ovamo od mene ili sam nesto pobrkao?
Cekaj malo , zar tebi nije zena ovamo od mene ili sam nesto pobrkao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaki je kukuruz ok,neki baci vise,neki baci manje. Osnovni problem je klima,izuzetne su promene i sam si video,neravnomerne padavine su sad,nema kao pre,malo-malo pa kisica letnja padne i pomogne mu. Drugi problemi su(bar po meni,ja to tako vidim a mozda i gresim):nedostatak pravog humusa jer vise nema toliko stajskog kao pre a i TO smo bacali kao ludi,ne razgovaramo malo vise sa strucnjacima da nam kazu kolko tolko sta treba zemlji i garant 95% nas nije uradio analizu zemljista(TU PRVO MISLIM NA MENE). Kod mene za sve idu sa tanjiracom a to nasa zemlja nece,kukuruz trazi oranje,da moze sa proleci pustiti koren,da vuce vlagu kad je ovako losa godina. Ovako je bar kod mene,ja sam sad bio tako da kazem jedina budala koja je radila ugar,svi mi se smejali,i opet cu preorati zimsko malo dublje da izmrzne,dosta njih primetio sam odradi tanjiranje zita dvaput i ostavi tako za setvu kukuruza pa naprolec' pre setve kukuruza plitko pooru,spreme i seju.Godina je luda i ne povoljna skroz.
Hladno prolece, neravnomerne padavine, zimska vlaga nič, najtopliji jun pa u julu 2 topla talasa iz Afrikane.
Al to je u Bozijim rukama.
Sto je do mene ja cu da menjam za sledecu godinu.
A to je KWS ispada kao sto je ispao i NS i ZP.
Jednostavno nisu za moju zemlju.
Pionir ima da ih zgazi sa prinosom.
Amer je gazda na mojoj zemlji u ne povoljnim godinama.
Kws Konfites, Kolumbaris, 3381 mali klip potpaljene donje liske , koji je kasnije nikao klip ki pakla malbora 100s.
A amer zelen klip solidan za godinu jednostavno prija mu zemlja 3 i 4 kategorije koja je kod mene.
Pionir P1114 i P0074
Da mi je da nadjem hibrid ko nekadasnji pionirov B23 nebi pitao sta kosta.
Razumem ja i novu genetiku i nauku al Dukat vredi i danas i za vreme mog pradjeda dok se sekao sa Turcima na Drini.
Tako je i sa nekom genetikom u hibridima, kad vredi on vredi...
Ja nisam reko da Nemac NE valja.Da baš gledam pinor 9911kraj mene i kashmir ga jede.
Ovaj samo jedan klip a kashmir po dva tuče.
I kasnije sijan.
To je do zemlje i klime tu pomoći nema.Ja nisam reko da Nemac NE valja.
Samo da je za moju zemlju Amer borac koji dobija, a pobednike ne treba menjati...