Lako je to rataru reći. Ali ko ima stoku, pogotovu krave a nema ko da domeni, onda veruj da to može biti razlog.Sto se mora tice, ako vam se ide isli bi ste.
Ne verujem da moze biti samo neki posao razlog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lako je to rataru reći. Ali ko ima stoku, pogotovu krave a nema ko da domeni, onda veruj da to može biti razlog.Sto se mora tice, ako vam se ide isli bi ste.
Sto se mora tice, ako vam se ide isli bi ste.
Jedan minse zalio kaze pun gljivaKod mene na vrhu koji viri iz komušine rastu neke pečurke, gljive...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Kako da promasis nesto sto neznas i ne vidis?Je l mozes da objasnis tu pojavu?Ja imam od 31 marta jedna nijiva odlicna druga izgorela sve.Svaki rok je prica za sebe.Ove godine je to lov u mutnom.Da ne trazim unazad koliko su njih sejali od 4-5 Aprila poslednih 10-15 godina.Ako napisem da je kod druge slike promasen datum setve, neki ce se smejati.
Tako da necu nista da napisem.....
Evo odgovora...Kod mene na vrhu koji viri iz komušine rastu neke pečurke, gljive...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Hladno vreme koje je klijali kukuruz proveo u zemlji ( a neki su tako stojali i celih mesec dana) je napravilo vecu stetu nego sva ova vrucina koj nas je zadesila. Sto podgoreli i neoplodjeni kukuruzi dokazuju....Kako da promasis nesto sto neznas i ne vidis?Je l mozes da objasnis tu pojavu?Ja imam od 31 marta jedna nijiva odlicna druga izgorela sve.Svaki rok je prica za sebe.Ove godine je to lov u mutnom.Da ne trazim unazad koliko su njih sejali od 4-5 Aprila poslednih 10-15 godina.
Или је мехураста гар кукуруза, ако личи на гљиве...Evo odgovora...
Sent from my S60 using Tapatalk
Tako je,zelen,modar sa puta...a unutra haos.Kod mene 216-ka sva krezava, imam i te gljive i crve i mlade svile ma sve. On zelen, visok al džaba sve. Ne valja ove godine.
Velika greda...Cici i Talianu znaju da je zemlja tamo cakum pakum...stanje od juce.