Peet
Član
Zato sto je iz manje grupe odnosno fao 340I kod mene 9300 razbio sve druge hibride (217,164,9000,9757)
Isto i kod mene 0023 fao 400. Odlican je!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato sto je iz manje grupe odnosno fao 340I kod mene 9300 razbio sve druge hibride (217,164,9000,9757)
Da nije do poteza, da je najbolje gde je teža zemlja i imao rose?Zastitar i ja smo takodje isli u obilazak. Ima svega. Imamo oko 20% jalovih biljaka. Ima 30% koje ce dati 40% roda. Ima 30% koje ce dati 60%, ostalih 20% ima normalan klip. Moj zakljucak i dalje je da 3t/kj je neki ocekivan prinos. Zanimljivo da njiva kukuruz na kukuruz je najbolja. Tu ce biti 4-4.5t sigurno.
Imamo deo atara koji se isto zove ,ibrlont.Evo ovo malo je 0900 a ovaj veći klip je neki iz grupe 300 ili 330,ostala linija pa sam usejao nakon 15 dana.
E sas šta će biti od tog ne znam samo biljka izgleda užas.
Ibrlont je potez, srednji red imam 3 parcele sve tri su gora od gore.
Sandore tu nije ni bilo sta da se popravlja! Oprasivanje i oplodnja je svo vreme tekla kako treba zato i izgledaju klipovi tako.
Imamo i mi. Jel zna neko šta taj reč znači?Imamo deo atara koji se isto zove ,ibrlont.