MOMOSARIC
Član
Nemoj te krezave potpuno otpisivati . Lagano skini listove i protresi , vidi dali otpadaju dlake svile . Postoji sansa da su kasnije sad poslije kise oplodjena ostala zrna . Nemora da znaci al dan dva je bio u pitanju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da@cicimoric kod tebe je Dkc?
Najskuplji na trzistu i najvece djubre u ovakvim godinama DKC konkreto na slikama je 5182Svi ti klipovi koji su krezavi i izbacili par ili pola zrna vise nemaju sanse da popune klip. Prosao je voz pored njih. Zavrsili su svoje. Ono sto ima ima i to je sve.
Ako pogledas dobro ta znra nisu od juce formirana vec su u mlecnoj fazi i za par dana prolaze i tu fazu.
@šandor
Koji hibridi su u pitanju na slikama? Isto pitanje i za @Dobrinčan?
@cicimoric kod tebe je Dkc?
Nema veceg sranja od Dkc kad su vremenski uslovi takvi ali ipak sve zavisi od zemlje.Najskuplji na trzistu i najvece djubre u ovakvim godinama DKC konkreto na slikama je 5182
Ja sam bas bio da gledam posto imam dkc 5031 i 5068 iskreno vise se mi svidja 5031, 5068 kasnija grupa zrenja pa jos izbacuje klipove a i svila nije promenila bojuJos nisam bio da vidim kakav je dkc 5068..pionir napreduje odlicno kws takodje
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Onda ce on biti dobar posto kod nas palo skoro 200l kiseJa sam bas bio da gledam posto imam dkc 5031 i 5068 iskreno vise se mi svidja 5031, 5068 kasnija grupa zrenja pa jos izbacuje klipove a i svila nije promenila boju
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk