Верујем да ћеш се позитивно изненадити.... баш као што ја нисам имао стрпљења да се просуши по атару, па преподне обишао једну њиву близу села, која ми се пре кише чинила најкритичнијом. Што кажу - друга песма.Ali videću za par dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Верујем да ћеш се позитивно изненадити.... баш као што ја нисам имао стрпљења да се просуши по атару, па преподне обишао једну њиву близу села, која ми се пре кише чинила најкритичнијом. Што кажу - друга песма.Ali videću za par dana
Ako si citao i pratio dobro sto sam napisao i ako se vracas unazad gledajuci i neke slike koje sam postavio onda lako mozes doci do zakljucka da nikad nisam rekao da su mi sve parcele pukle. U vise navrata rekao sam da su pola ili vise od pola propale skroz i da tu nema nikakvog roda.Drago mi je peet za tebe da ti nisu kukuruzi onakvi kako si kukao .
Ja druze moj vidim da nisi nesto procitao neke napisane postove koje sam napisao pa prema tome da dodjes do nekog zakljucka to ne vidim iz tvog posta da si uradio.Pero pa nećeš ti ove godine jesti gloginje ti ćeš imati bolji kukuruz od većine ovde na forumu.