Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za nepoverovati.... izgleda kośava i suv vazduh osušio polen pa se nije oprašio. Ali videću za par dana . Možda nisam dobro video jer još nije krenuo formiranje zrna.Шањи, зар сте у Дебељачи били баш толико критични са кукурузом, да после ових киша цениш да сте на 30% приноса?
Od iskustva mogu da kazem, stabiljki koji nisi prebijene(polomljene) imace normalan rod, ali gde si prebijene nece imati klip, odnosno na vrhu ce pustiti klipcic od 5-10 cm koji imaju mnogo sitno zrno ili uopste nemaju. Ako je steta samo na listove budite bez briga.
Ovo su moji kukuruzi. Očukao ih je grad i oborio ih je vetar. Vetar nije mnogo, ali grad me je dobro zakačio. Ovo su oni kukuruzi za koje je kolega [mention]pidikanac [/mention] pitao šta očekujem od njih. Od onog trenutka do sada su skočili na 180cm visine. Sad, jbg, šta sad da očekujem, ne znam….