062 221 898Jel ima neko broj tel covjeka sto je prodavao herbicide u rumi na vaseru preko puta benzinske pumpe?
Imao sam vizit kartu,al sam zagubio!
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
062 221 898Jel ima neko broj tel covjeka sto je prodavao herbicide u rumi na vaseru preko puta benzinske pumpe?
Imao sam vizit kartu,al sam zagubio!
Hvala
062 221 898
Lajk od mene ,kad bi svi tako uradili semenske kuce bi morale spustiti cenu predeklarisanog semenaIsto tako je predeklarisan i 0900 koji mi je stigao, zahvalio sam se i vratio ga. Opekao sam se na semenu uljane repice jesenas koja je takodje bilo predeklarisano i sa takvim semenom se ne treba igrati ako se uzima veca kolicina. Klijavost moze biti dobra,solidna ali sa stajanjem semena energija se gubi sigurno. (otkud znamo kako je to seme skladisteno i cuvano)
Jedno je sigruno, predeklarisano seme (bez obzira na razlog predeklarisanja - objasnjenje ne postoji ono je predeklarisano) je svrstano u cenovnu grupu redovnog.
Sve ovo moze lose da se odrazi prilikom nicanja a i ne mora, na svakom je da odluci sta ce da radi.