Kukuruz 2021

Шта сам приметио имам пар копераната који зрна вештака нису бацили ни јесенас ни пролетос, кукурузи им напредују нису подгорели не уврћу листове и изгледају као да је набоља могућа година.

Шта сам приметио имам пар копераната који зрна вештака нису бацили ни јесенас ни пролетос, кукурузи им напредују нису подгорели не уврћу листове и изгледају као да је набоља могућа година.
To je potpuno normalno, šta misliš da nisi pio 3 dana vode i onda te neko tera da jedeš šunke...

Za mene neupućenog, šta se dešava ako ne dođe do oplodnje?
Ovako izgledaju moji klipovi, svila je braon boje
53af7e07d97dde16936d056fc9f0d4fd.jpg

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Bar ce nesto imati(mada rekao je da je imao nesto kise nedavno),mi sto sejemo gusce ako ne bude kise uskoro mozemo tarup,tanjiraca i na njivu u vrsidbu.

Овај клип што је зоки показао тако је и код нас на клипу постоје зрна и пре метличења јасам их исто отварао по целом атару зрна и редови постоје метлица је још бела Боље изгледају раније фао групе јер имају формиран клип и метлицу ја имам фао 580 клип са свилом није провирио ни сваки пети а метлица изашла скоро сва а клип ако имате огулите видећете да има зрно мислим да метлица и свила имају улогу за репродукцију Овај пако је имао кише имам неку родбину у ђурђеву онисе куну у њега

Imao sam ja pako 2012 sejan na 20 cm nikao pa u startu lep lep u pm dok na drugoj njivi heliko lose nikao nikakav pizdio sam na ove iz sengente jebalo ih seme nisam hteo da presevam , kad je dosao vrsaj pako je plako 7 jutara 5 t sve ukupno a heliko 3 tone po jutru , zbog ovi susa treba biti skroman pa ciljati neki osrednji prinos mislim sa gustinom i ulaganjem ili kockati se pa kako te opali. Kod nas ima kukuruza na 15 cm sejano pa to je za tarupanje .

Prve dve slike dkc 4351 druge dve 5031, slikano pre sat vremena.
Ulazio sam u zp 666 i 555 ima metlicu a klipića nigde, već su ljudi pisali o tome.

Večeras sam obilazio njive, znatno su propali kukuruzi u odnosu na prethodni obilazak (pre otprilike nedelju dana). Kukuruzi i sad izgledaju katastrofa, a mislim da će im naredna tri dana sa ekstremnim vrućinama presuditi potpuno. Uživo izgledaju gore nego na fotkama. Izmetličili su se ali svilu nejednako izbacuju, neka je već onako kompletno izašla, a neke su tek provirile. Ima dosta biljaka koje uopšte nisu izbacile lutku. Teška godina, preteška...

Pionir P0217:

Pionir P9300:

I na kraju kada budu vrli ili brali nista!

Nazad
Vrh