Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Astočni fond uništen.Baš tako sam i ja " pratio " svuda će roditi , a kod nas mnogo šareno. Biće malo robe .
Ne uništen, nego katastrašno...Astočni fond uništen.
Tako je ali kada Francuzi imaju puno kuk cena pada i Italija nema matematiku da vuce od nas nego tovare po Fr.У западној европи сем француске и северне италије нико и не сеје кукуруз за извоз сем француза
Ja ne vidim sta je ovde dobro, zemlja je smonica cista vecinom, moze da ispuca sve ali drzi se nekako.Kazem ti ceo hektar se posusio okolo, unutra je sareno da je zemlja retka i peskovita odavno bi izgoreli.Moj kukuruz je najbolji u blizoj okolini ali je najbolje uradjen i veoma rano posejan inace od kasne setve nema nista.druga stvar, metlicenje je u toku, vlage nema, mi kisu nemamo dva meseca i vise, mozda 10mm ovaj kukuruz ne moze da rodi vise 3-5 tone ako bi sutra pocela da pada kisa pa da nastavi stalno a posle srede kada bude 40C u oprasivanju moze da mu pada sta hoce dzaba.Ovde je sada rod prepolovljen sigurno a mozda i vise pod uslovom da bude kise inace nece biti bez nista bice mozda tona ili dve a mene kosta 400-500 po hektaru sa vrsom ako je bude inace imam jednu njivu koja je vec uginula ali tu jos placam kiriju.Željko, prvo si me nasmejao sa ovim da, se vadiš sa 20 30 posto, ko ovi u kladionici kad gube pa počnu da se vade... A posle, bar po slikama, daj ne sviraj, pa u opšte ti nisu u loši kukuruzi, s obzirom na situaciju i stanje.. Mnogi bi potpisali da su im usevi momentalno u takvom stanju..
Zajebano, narod je zajeban, gkledam kod nas ljudi nece imati za silazu ali kada bi im ponudio 60ari koji nije bas najbolji imace tu zrna mozda tona mozda 200 kg ko bi ga znao, ali nece da plate vec bi da mi ociste njivu.A posle ce kupovati seno na 300 dinara na kraju mogu i sam da siliram pa da prodam kasnije. Tesko je zbog kolicine zrna odrediti cenu.Da li se moze prodati kukuruz u vidu silaze I kako ide cena po prikolici,ako je moguce bar nesto da se izvuce ?