Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Peet ako ovo nije lose neznam sta je
Polako samo, bez teških reči, svakom je svoja muka najteža. Uostalom, kantar na kraju godine najtačnije pokaže kolika je suša bila. Mnogo tačnije od količine kukanja na forumu...
Сликај ти сад свој кукуруз а ја ћу мој за две недеље па ћемо доћи на исто.Ако потраје најебали смо ми сви неко пре неко касније...
Iskreno ,ne praktikujemo ni mi setvu kukuruza posle suncokreta ali ponekad se desi .Još više izbegavamo setvu kukuruza posle lucerke.Ja na suncokret ne sejem kukuruz... tu obično bude dosta lošiji i u redovnoj godini...
Stvarno imaš kulturu komunikacije sa drugim ljudima, nema šta. Razumem frustraciju, stvarno ti očajno izgleda kukuruz, ali to ne znači da trebaš biti ne korektan prema drugim ljudima.Eto i ti pametujes!
Sta ima mutavi da pokaze nakon skidanja ovakvog nazovemo ga kukuruzom?!
Necu ja vise nista da kazem. Svako neka seje kada hoce i radi sta hoce. Sto se mene tice slike govore vise od hiljadu reci.....Caco, ajd sad još kaži da ti kukuruz izgleda ovako zato što si ga posejao na "vreme" oko 25og aprila..