Kukuruz 2021

Ja sam danas i juče prešpartao ceo atar ,biciklom,motor i traktorom stanje je sledeće od vrhunskih do gorih nego na Mominoj slici,sumcokreti isto neki ko u najboljim godinama neki nikad gore nisam video u ovo vreme.Soja takože ,neke na 70 sklopile neke na 50 vidiš zeca na drugom kraju.

Peet ako ovo nije lose neznam sta je

opYGhIk.jpg

Los je Momo daleko od toga da je dobar.

Polako samo, bez teških reči, svakom je svoja muka najteža. Uostalom, kantar na kraju godine najtačnije pokaže kolika je suša bila. Mnogo tačnije od količine kukanja na forumu...

Eto i ti pametujes!
Sta ima mutavi da pokaze nakon skidanja ovakvog nazovemo ga kukuruzom?!

Сликај ти сад свој кукуруз а ја ћу мој за две недеље па ћемо доћи на исто.Ако потраје најебали смо ми сви неко пре неко касније...

Mozda i imas pravo ali trenutno nemas ovakvu bedu!
Sta ce biti i da li ce biti to ce se jos videti.

ec7176d4fc5b35b8f9cba8e35612d398.jpg

4d8646aa37130b6cd4d4fa66de20fd23.jpg

00162fb4b75ca01879e45ee12d7d96bf.jpg

4a9a7214fff8dbbfaadefe538e5fb7dc.jpg

Predusev soja u monokulturi godinama. 100 kg/kj Mapa + 150 kg/ kj Ureje. Jednom ospartan.
Poceo je sad u pravo vreme svaki stoti da izbaci metlicu.
I sad ako neko ima vise iskustva nek mi kaze koliko lit po m2 moze spasiti ovakav kukuruz?!
Postavite slobodno slike svi koji mislite da vam je ugrozen kukuruz od suse eto bar da svima bude jasno jel stvarno do kukanja ili tek da se pise na forumu po koji post!
Na kraju krajeva ovo moje izkazanje nije nikakva kuknjava, jer nemam nikakve potrebe vama kukati vec je samo smisao i balans izmedju toga, postoji li susa svuda i da li je stvarno ugrozen od suse kukuruz svuda.

Jos samo da napomenem da je danas slikan kad je bilo delimicno oblacno a temperatura 25 c. Na suncu i temperaturi od preko 30 c deluje tako da ako mu sibicu postavis izgori skroz!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imam sličan ali nisam imao volju da ga slikam iako sam prošao pored njega oko 11 sati.Predusev suncokret.

Ja na suncokret ne sejem kukuruz... tu obično bude dosta lošiji i u redovnoj godini...

Tovarimo psenicu po celoj Backoj, video sam ekstra kukuruze a video sam kao i kod Peet-a. Istini na volju nema puno kao kod Peeta ali ih ima.

kakva je godina, dobro pa imam samo nešto više od 2kj posijano.......

prvo navukli ljude dobrom cjenom, pa zatvorili slavinu...... manipulacija s vremenom...... i sad, neka netko kaže da nema ništa u tome.... joj

Jedna dobra kisa mu fali da se opasulji i da bude nesto od njega

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Nazad
Vrh