Peet
Član
U delu gde je bilo grada juce.
Bar da je padala i dobra kisa ali …
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bar da je padala i dobra kisa ali …
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To breg ili rit?18 litara sa kockom leda
Sent from my motorola one fusion+ using Tapatalk
Ne ponovila se ta 2017godina dzaba sto je bio toliki kukuruz kada nije bilo oplodnje2017 godina slike.....8 jun....ove godine duplo manji....nisam video nigde ni blizu ovome....vidim da se postavlja sve i svasta ali ovde kod nas gore u Backoj ni jedni nisu za hvalu,sto se tice vremena i datuma
Breg,kod Bocinog salaša.To breg ili rit?
idi u djavola sa ovu sliku meni isto sada neki kukuruzi imaju 180cm valjda nece 2017 godina da se ponovi2017 godina slike.....8 jun....ove godine duplo manji....nisam video nigde ni blizu ovome....vidim da se postavlja sve i svasta ali ovde kod nas gore u Backoj ni jedni nisu za hvalu,sto se tice vremena i datuma
da sto?Imate kukurze 180cm visoke ?
Isto sam danas lupao glavu dok sam špartao sta bi to moglo biti, skroz isti slucaj. Sa agriom he sejan..Kod mene na njivi, dese se da mi je kukuruz negde po 20 m nizi od ostalog, sejala nodetka, znaci normalna visina kukuruza, i onda negde u njivi naidje po 10-20m tog nizeg, i posle opet vislji, reklo bi se da je posejala u plitko, ili suvo, ali nije, zrno je tu na oko 5cm plus padale kise ovo prolece bas dosta, imao je vlage, nisam slikao, ostali kukuruz 8 lista a ovaj 4
Sta bi moglo da bude
Zacudo mi.da sto?