Kukuruz 2021

U delu gde je bilo grada juce.
Bar da je padala i dobra kisa ali …
ae8e6207b057bf8d2c54b1e93d9929a7.jpg

adfbd9fdafc6ed55fb62bbf1aacf7d39.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kod mene na njivi, dese se da mi je kukuruz negde po 20 m nizi od ostalog, sejala nodetka, znaci normalna visina kukuruza, i onda negde u njivi naidje po 10-20m tog nizeg, i posle opet vislji, reklo bi se da je posejala u plitko, ili suvo, ali nije, zrno je tu na oko 5cm plus padale kise ovo prolece bas dosta, imao je vlage, nisam slikao, ostali kukuruz 8 lista a ovaj 4
Sta bi moglo da bude

Kod mene zakacio led jedan deo sela, vise manje, kise je bilo 10-12mm juce do polovine sela ostali deo kao u sahari a meni bas tamo kukuruz, nece pa nece.Neke je zakacio i led a izmedji imam lubenicu,nisam ni znao da je padao grad do danas kada sam otisao, prijavio sam stetu zbog lubenice a kukuruz ce se izvuci.
Pajdas

how to find what monitor i have

how to find what monitor i have

2017 godina slike.....8 jun....ove godine duplo manji....nisam video nigde ni blizu ovome....vidim da se postavlja sve i svasta ali ovde kod nas gore u Backoj ni jedni nisu za hvalu,sto se tice vremena i datuma
Lt3p7sN.jpg
EMrvZCn.jpg
Ne ponovila se ta 2017godina dzaba sto je bio toliki kukuruz kada nije bilo oplodnje

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Kukuruz sejan 12. aprila SY Carioca (predusev Soja).
Zadnja dva reda nestalo semena pa stavili staro, od 2019, bez zaštite... Razlika očigledna.
Parcela po analizi ima suvišak Fosfora ( 44mg) i Kalijuma (34mg), pa je od đubrenja dobila samo pred setvu Ureje 150Kg/Ha

Kod mene na njivi, dese se da mi je kukuruz negde po 20 m nizi od ostalog, sejala nodetka, znaci normalna visina kukuruza, i onda negde u njivi naidje po 10-20m tog nizeg, i posle opet vislji, reklo bi se da je posejala u plitko, ili suvo, ali nije, zrno je tu na oko 5cm plus padale kise ovo prolece bas dosta, imao je vlage, nisam slikao, ostali kukuruz 8 lista a ovaj 4
Sta bi moglo da bude
Isto sam danas lupao glavu dok sam špartao sta bi to moglo biti, skroz isti slucaj. Sa agriom he sejan..

Nazad
Vrh