Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene je ima malo,zanemarljivo.Kod nas najezda pipe u kukuruzu. Kako je kod vas?
KWS ja dodatno odradio sa insekticidom je bolje nego BC čuvar sklopa.....njega nešto grickaZasticen kukuruz skoro da ne dira .
Kod mene je zaštićen Gaučom.Zasticen kukuruz skoro da ne dira .
do koje faze pipa može raditi štetu ? jel ne može ništa veliko naštetiti ako kukuruz ima 4. list (ako ne brojimo onaj 1 donji )Fors neštiti nadzemno, gaučo mama a pipa pojedine parcele satire.
Ovdje iz sy i bayera i basfa promotori ne broje donji list sto znaci vidis 4 lista 1 skidaju i karakteriziraju biljku kao da ima 3 lista i po tome se ravnaju herbicidni tretmani.Zašto da ne brojiš donji list?
Svi se listovi broje.
Najkritičnije je dok kukuruz izlazi pa do 2-3lista tad ga najviše muči i usporava razvoj, pojedine biljke može skroz da uništi, kad 4-5 listova tad je već ojačao i ne bi trebalo da pravi problem.do koje faze pipa može raditi štetu ? jel ne može ništa veliko naštetiti ako kukuruz ima 4. list (ako ne brojimo onaj 1 donji )