Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogledao dubinu, pogledao razmak i još stručnjaku što mi je puštao mašinu u rad rekao da su semena nešto blizu i da mi kontrola pokazuje razmak 15,4 cm. On me ubedio da je sve u redu a da kontrola brljavi... Na kraju on i ja brljavili.Posle prvog kruga na pocetku setve, ja uvek sidjem i pogledam dubinu,razmak zrna i razmak izmedju vrsta na sastavima, to je valjda osnovno?

Motiku pa samci ko repuOtvorio sezonu danas i odmah straota zabrljao, pobrkao broj rupa na pločama za kukuruz i posejao na 15,5 cm .Katastrofa...
I jedno i drugo.Ove katastrofe ili setve sa novom mašinom?
Snimiću nešto kad stignem i kad uđem u fazon sa setvom, nisam sejao 13 godina...I jedno i drugo.
Monosem 6 r.Nisam u toku . Koju si masinu kupio?
Sreća što je seme jeftino, pa bar o tome ne moraš da se jediš. Xa, xa.Pogledao dubinu, pogledao razmak i još stručnjaku što mi je puštao mašinu u rad rekao da su semena nešto blizu i da mi kontrola pokazuje razmak 15,4 cm. On me ubedio da je sve u redu a da kontrola brljavi... Na kraju on i ja brljavili.