sinisa1979
Član
Kol'ko je dugačak taj dan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene obrnuto, gde je "zatvarana" vlaga ranije, poprilicno je suvo, uglavnom preko 5 cm suve zemlje.Danas zapoceta setva, moja kombinacija ferga i olt 4redna danas opalili 25kj kao od sale, jos je i ogled sejan na povrsini od 1ha. Vlaga zadovoljavajuca, rano zatvaranje brazde je sve to lepo sacuvalo.
Ja jedva danas tri hektara... sex i to brutalanDanas zapoceta setva, moja kombinacija ferga i olt 4redna danas opalili 25kj kao od sale, jos je i ogled sejan na povrsini od 1ha. Vlaga zadovoljavajuca, rano zatvaranje brazde je sve to lepo sacuvalo.
Šta će mu markiri, navigacija mu služi samo za slikanjeZavrsena setva kukuruza za ovu godinu. Dekalbovi hibridi sejani na plitko tanjiranoj stnjici. Sejano na 21.3 cm i na 6cm dubine. U setvi je unet i 2kg Kana po aru. A jesenas zatanjirano 3kg po aru mesanog vestaka.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Kočija se uskopistilaUćudila se sejalica?
A sto stalno gledas u auspuh? Nece on nigde.Da i ja izbacim klip kako sejem kukuruz
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Neverovatno, pukne plasticni zubcanik dole u bateriji a da nije pukao osigurac, odem kuci ubacim sve komplet novo iako je i postojece bilo ok., vratim se na njivu i posle par krugova pune metalni konusni zubcanik... ponovo kuci....Ućudila se sejalica?
Kod mene je na podrivanom vidljiviji deficit vlage u odnosu na orano. Inace uslovi za setvu samo takvi, jedino sto nas j... vetar siba neprestano, dal ce nekad stati!?Kod mene obrnuto, gde je "zatvarana" vlaga ranije, poprilicno je suvo, uglavnom preko 5 cm suve zemlje.
A gde ranije nije dirano nista, nego pred samu setvu jednom uradjeno setvospremacem vlage goliko hoces...
Jbg jaca sila, kad bi covek znao kad je taj dan da i ne ustaje iz krevetaNeverovatno, pukne plasticni zubcanik dole u bateriji a da nije pukao osigurac, odem kuci ubacim sve komplet novo iako je i postojece bilo ok., vratim se na njivu i posle par krugova pune metalni konusni zubcanik... ponovo kuci....
Ovo sam menjao oca dok popije kafu i pojede sendvic,inace ja ne sejem a vidi se iz prilozenog cim se osvrcem samo da nisam uhodan.moje je da odradim osnovnu obradu,pripeemim za setvu tako smo podelili poslove... a posto si hteo da ispadnes duhovit za tvoju informaciju gledam marker gde je pravio trag..A sto stalno gledas u auspuh? Nece on nigde.
Navigacija samo za prskanje i vestak, nije precizna za sejanje. Treba da ide neka preplata i kombinacija sa autopilotom.Šta će mu markiri, navigacija mu služi samo za slikanje