Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogledao dubinu, pogledao razmak i još stručnjaku što mi je puštao mašinu u rad rekao da su semena nešto blizu i da mi kontrola pokazuje razmak 15,4 cm. On me ubedio da je sve u redu a da kontrola brljavi... Na kraju on i ja brljavili.Posle prvog kruga na pocetku setve, ja uvek sidjem i pogledam dubinu,razmak zrna i razmak izmedju vrsta na sastavima, to je valjda osnovno?
Motiku pa samci ko repuOtvorio sezonu danas i odmah straota zabrljao, pobrkao broj rupa na pločama za kukuruz i posejao na 15,5 cm .Katastrofa...
I jedno i drugo.Ove katastrofe ili setve sa novom mašinom?
Snimiću nešto kad stignem i kad uđem u fazon sa setvom, nisam sejao 13 godina...I jedno i drugo.
Monosem 6 r.Nisam u toku . Koju si masinu kupio?
rodjen si za gazdu kolega,nisi za radnika odmah u startu pobrkas stvari. .mom stricu se isto desilo prosle godine pa nista mu nije falilo..ove strane sorte vole gustinuHvala na rečima utehe, radnik što je sejao prethodnih godina na preko 2000 jutara nije pogrešio ni jednom...
baci neku sliku sejalice,jel si novu kupio?Snimiću nešto kad stignem i kad uđem u fazon sa setvom, nisam sejao 13 godina...
rodjen si za gazdu kolega,nisi za radnika odmah u startu pobrkas stvari. .mom stricu se isto desilo prosle godine pa nista mu nije falilo..ove strane sorte vole gustinu
Kad bi se pojavio u banci da tražim kredit za traktor mislim da bi me išutirali naglavačke. Kakav crni gazda, radio sam ja uvek, samo smo imali podelu posla, ja sve pripremim on seje, on tera kombajn ja sam u prevozu itd. U svakom slučaju hvala.ne brini druze nista,ovi strani hibridi vole gustinu...a sto se tice silaze kupi nov traktor pa taman gazi i razradjuj masinu
Ma jok, drugar kupio novu Monosem i meni povoljno prodao staru, ekstra očuvanu. Snimiću klip o setvi u petak pa će se videti mašina...baci neku sliku sejalice,jel si novu kupio?
Sreća što je seme jeftino, pa bar o tome ne moraš da se jediš. Xa, xa.Pogledao dubinu, pogledao razmak i još stručnjaku što mi je puštao mašinu u rad rekao da su semena nešto blizu i da mi kontrola pokazuje razmak 15,4 cm. On me ubedio da je sve u redu a da kontrola brljavi... Na kraju on i ja brljavili.