Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa vidim da si saranio ceo raonik ... zato i kazemCini ti se meko je dosta,dubina setve gde je vlaznije na 6-7cm...bas sam kopao da vidim
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Hahaha a dobro ako je takopa vidim da si saranio ceo raonik ... zato i kazem
Ako misliš na Dkc 6340 , bolje nemoj.Isplati li se sejati DKC, fao 630 za vrsaj u zrnu ili ne rizikovati? Posto je poljoapoteka samo njega dobila.
Da... Neki konkretan razlog, nisam ga video kod tebe, zato sam i pitao...Ako misliš na Dkc 6340 , bolje nemoj.
Zato što je jedini Dkc hibrid koji nema karakteristike Dkc hibrida. Velika stabljika, zelen do nove godine, velika vlaga, velika masa, teško se zaorava i nije uopšte rodan koliko ga hvale...Da... Neki konkretan razlog, nisam ga video kod tebe, zato sam i pitao...
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Kolega si probao sa setvospremačem neku njivu da spremiš, igraju ti baterije od sejalice ko tipke od klavira a tu nikako nemože biti ravnomerna dubina, kao da seješ po oranju, drljača izgleda samo odozgo napravi lepo, razumem da je teža zemlja za obradu.Cini ti se meko je dosta,dubina setve gde je vlaznije na 6-7cm...bas sam kopao da vidim
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
nisam probao setvsopremacem jer ga nemam,ovu sam njivu kasno i orao bila paprika tu pa dok gazda izvuko totru i trake...jedva se is premilo da ide kako valja..Kolega si probao sa setvospremačem neku njivu da spremiš, igraju ti baterije od sejalice ko tipke od klavira a tu nikako nemože biti ravnomerna dubina, kao da seješ po oranju, drljača izgleda samo odozgo napravi lepo, razumem da je teža zemlja za obradu.
moj traktor je cist i opran,to moras da pitas mog oca posto on barata s njim...prasine ima previse radi usluzno dosta..njemu je bitna soferka da bude cista i da vidi za ostalo ne mari..zadnje staklo je skinuto cim smo doterali traktor iz prodavnice,jel ne moze da se rukuje ni sa sejalicom za markere a i ako se zaneses moze da ga razbije.s obzirom da ne ore s njim ne treba mu ni staklo zadnjeParaćinac kada si poslednji put oprao stakla na kabini?
jel ti treba da ti prodam,mozda ti fali negde novo je glancOno zadnje staklo pere često.
Kojom brzinom seješ?Danas zapoceta setva, moja kombinacija ferga i olt 4redna danas opalili 25kj kao od sale, jos je i ogled sejan na povrsini od 1ha. Vlaga zadovoljavajuca, rano zatvaranje brazde je sve to lepo sacuvalo.