Vidi iz iskustva znam ako zaboravis da spustis jedan marker pa u povratku nemas trag da onim spustenim bodes po redu i tako izvuces neki pravac, ali bez oba nisam jos terao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne radim više klip, kad sam radio sejao sam P 1114 i Syngenta Sincero dok nisam prodao berač,Sta ti sejes od kasnih hibrida-za klip?
Vozis krajnjim tockom od prethodnog prohoda a baterije koje preklapaju iskljucisVidi iz iskustva znam ako zaboravis da spustis jedan marker pa u povratku nemas trag da onim spustenim bodes po redu i tako izvuces neki pravac, ali bez oba nisam jos terao.
Šta da radim sa 300-350 tona silaže?Moci ce i za silazu..
To ću sigurno uraditi...Samo mi krave fale.Kupi tridesetak krava..
Imaces mleka, sira, kajmaka..
Ove katastrofe ili setve sa novom mašinom?Hoce li biti snimak?
Oko 85000 /ha. Koliko mi treba rođaka ,50 ?Olalija,
koliko zrna si posijao? Ako nije previše, svaku treću biljku izćupati. Jest da treba radne snage, ali ne treba biti stručna. Pozvati rođake na feštu, a dok se vrti na ražnju neka se zabavljaju u kukuruzu.
Ne diraj nista. Sem skuplje setve nista vise.Pre par godina sve sam posejao na 14cm godina extremno losa. Nista gore i nista bolje od komsijaOtvorio sezonu danas i odmah straota zabrljao, pobrkao broj rupa na pločama za kukuruz i posejao na 15,5 cm .Katastrofa...
Bezi od tih govana ja sam prosle godine imao taj mas 48 i na kraju sam ga kosio zitnim adapterom toliko je polegao da je bilo ili paljenje pa skupljanje ili zitnim da ga kosim i to smo jedva tako pokosili.Ta govna nikada vise u njiv kod mene,a nahvalili ga to je strasno bilo po njima ni dekalb im se nije pitao.Da li tko ima iskustva sa MAS SEEDS hibridima ?
Točnije MAS 48.L, fao 400.