Kukuruz 2020

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ili najdeblji , i to je bitno za prinos isto. Prilazem svoj sa slike trenutne avatara ,doduse nije od ove godine.Nije sve u duzini ,ima nesto i u debljini.

Rekla jedna iskusna, nije bitno dal je dugačak ili kratak, deb'o ili tanak, bitno da je on tvrd!

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Bio jedan cica Raca kod nas , sou zivi , bio poznat po tome sto nenamjerno prica dobre viceve. Prica ozbiljno a ispadne sega . Jednom pao snijeg rano a kuruz nije bio obran. Zalio se mome dedi :Lako je tebi ,tvoj se objesio ,moze dugo tako , a kod mene uspravan ,nece moci dugo " :haha:

Poslednja izmena:
Imo uvjek dobre konje . Posebno jednu kobilu , bila jaka ko djavo . Pitali ga kako se potrefi tako jaka kobila a on kaze : Kad je bila mlada , natego sam ju u majdanu ,svaki dan vise i vise , misleci tovario sve vise.

Led ga je u petak isfronclao može li nešto da mu škodi?

1WPKCkc.png

Ja sinoć ubrao jedan klip Kashmir-a sa uvratina koji se oborio i suva mu komuša. I usledilo merenje. Ceo je izmerio 355g, komiljka 57g i zrno 298g. Zrno se još teško kruni i oseća se vlaga ali je baš baš krupno. Po meni msl da će to sve biti dobro.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh