Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega dragi zbog takvog pisanja neki su napustili forum jer to sto pises je stvarno bez veze sa stvarnocu. Dzaba sva agrotehnika kad smo koliko toliko dobru kisu dobili samo jednom od POCETKA godine. Ako to mozes da zamislis. Ljudi su postavljali slike psenica sa prinosom od 2t po ha, kukuruzi klipove otpustili do zemlje. Kvalitet zrna upitan. I kao sto ti na kraju kazes kisa, kisa, kisa, tako je ovde susa, susa, susa.Kod mene od Vidovdana svake nedelje pada kiša, nije preskočila ni jednom. A većina slika koje sam postavio je iz ravnice pored reke, gde su izuzetno jake rose i visok nivo podzemnih voda. Tu kukuruz i u ekstremnoj suši kao što je bila 2017. ne može da bude ispod 5-6 tona po hektaru. Jednostavno, takav je potes, reka, šume sa svih strana, nema prostora za jake vetrove.
Zelene se i na brdu, a za to je zaslužna samo kiša, kiša i kiša.
A što se tiče gluposti ili što Arkadije kaže u čemu grešite, to se kod vas gore može odnositi samo na arende, i ni na šta drugo. Za proizvodnju i agrotehniku, većini sa foruma svaka čast.
Darko Dren...... jako lepi kukuruzi. Reci mi taj Pioneer sa slike sto ima po dva klipa jel slikan prvi red ili je tako i unutar parcele?